Hollanda Demiryolları (NS) tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 ve 25 Haziran tarihlerinde Rotterdam Merkez, Blaak ve Rotterdam Zuid istasyonlarından tren seferleri yapılmayacak. 

NS, yolculara alternatif ulaşım olanağı sunmak için servis otobüsleri kullanacak. Yapılan uyarıda yolcuların ekstra seyahat süresi nedeniyle yola çıkmadan planlama yapmaları tavsiye edildi.

Schiedam ve Rotterdam Alexander istasyonlarındaki seferlerde aksama yaşanmayacak. Ayrıca, normalde sadece De Kuip'teki maç günlerinde kullanılan Rotterdam Stadyumu istasyonu da açılacak.

Rotterdam’da demiryollarında bir aydan uzun süredir devam eden ve ProRail tarafından yürütülen projede rayların uzatılması ve değiştirilmesi gibi çalışmaları yürütülüyor. Çalışmaların temmuz ayı sonuna kadar devam edeceği tahmin ediliyor. 

©Sonhaber.eu 
Fotoğraf: Serhat Beyzkaya - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş