Çarşamba akşamı saat 20:00 civarında Lombardijen semti, Molièreweg'de meydana gelen olayda tahmini olarak dokuz veya 10 kişilik bir grup, 71 yaşındaki bir adama ve köpeğine saldırdı. Polis adamın birden fazla kişi tarafından dövüldüğünü ve bıçaklandığını, olay mahallinde bıçakla yaralanmış halde bir köpek bulunduğunu açıkladı.
 
Olay yerine gelen ambulans ekipleri adamı hayata döndürmek için müdahale etti ancak yeterli olmadı. Yaralanan köpek ise hayvan ambulansı tarafından alındı.

Polis, görgü tanıklarının ifadesine dayanarak 53 yaşında bir kişiyi gözaltına aldı. Rijnmond gazetesinin haberinde polisin saldırı ile ilgili olarak diğer dokuz şüpheliyi aradığı aktarıldı.

Saldırının nedeni henüz bilinmiyor. Polis çevredeki kamera kayıtları ve görgü tanıklarını ifadelerine başvurulacağını ve olayla ilgili bilgisi olan veya elinde görüntü materyali bulunan kişilerin başvuru yapmasını istedi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş