Rotterdam’ın Charlois mahallesinde Cuma gününü cumartesiye bağlayan gece saatlerinde bir evde yangın çıktı. Yangında bir kişi öldü, 5 kişi dumandan etkilendi.

İtfaiyenin açıklamasına göre yangın saat 02:30 sıralarında Pleinweg caddesinde bir evin üçüncü katında başladı. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabaları sonucu kontrol altına alındı. 

Olay nedeniyle binada ve yan binalarda bulunan toplam 16 daire, tedbir amaçlı boşaltıldı. Evlerinden çıkarılan vatandaşlar, Zuidplein polis karakolunda misafir edildi.

Rijnmond gazetesinin haberine göre, yangın söndürme çalışmaları sırasında bir kişinin cansız bedeni bulundu. Ayrıca, duman soluyan beş kişi, olay yerinde ambulans personeli tarafından ayakta tedavi edildi.

Yangının çıkış nedenine ilişkin henüz net bir bilgi yok. Polis, olayın nedenlerini araştırmaya devam ediyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.