Rotterdam polisi yakalanarak karakola getirilen bir kadının üst araması sırasında ortaya çıkan nakit para karşısında şaşkınlık geçirdi. Polisin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda kadının her yerinden para fışkırdığı belirtildi.

Gün içerisinde yapılan trafik kontrollerinde, kullandığı arabanın muayene süresinin dolduğu anlaşılan kadın, trafik polislerine kimliğini göstermediği için gözaltına alınarak karakola götürüldü. Karakolda yapılan üst araması esnasında, polisleri bile şaşırtacak bir durum yaşandı.

Rotterdam polisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yakalanarak karakola getirilen kadının üst araması yapıldığı sırada, vücudunun her yerinden toplam 13 bin euro nakit para çıktığı belirtildi. 

Rotterdam Merkez polisi Instagram hesabından “Para vücudun üzerinde, tek bir yerde değil, her yerde!” şeklinde yapılan paylaşımda “Normalde üst aramasında para bulursunuz. Ancak bu genelde cüzdanın içinde çıkar.” şeklinde ifade kullanan polis, arama yapan polislerin dahi bu durumu şaşkınlıkla karşıladığı ifade edildi.

Vücudundan toplam 13 bin euro nakit çıkartıldığını belirten polis, kadının kara para aklama ve kaçakçılık suçuyla gözaltına alınarak, davanın savcılığa intikal ettirildiğini kaydetti.

©Sonhaber.eu
Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.