Rijswijk, Mandolinestraat'ta Salı akşamı yaşanan aile trajedisinde bir kadın hayatını kaybetti. Polis, olayın yaşandığı evde küçük bir çocuk buldu. Çocuğun, annesinin cansız bedeni yanında saatlerce yalnız kalmış olabileceği belirtildi.

Yerel haber sitesi Regio15'te yer alan habere göre; kadın okuldaki iki çocuğunu almaya gelmedi. Bunun üzerine endişelenen tanıdıkları kadının evine gelerek kontrol etmek istedi. Ancak o zaman kadının öldüğü anlaşılarak polise haber verildi. 

Regio15’de, kadının büyük ihtimalle eski kocası tarafından bıçaklanmış olabileceği iddiası yer aldı.
Görgü tanıkları ise kadının evinden iki kişinin balkondan atlayarak kaçtığını aktardı. Henüz bu iddia da doğrulanmadı.

Yapılan ihbar sonrası saat 17:30 civarında Mandolinestraat’a gelen polis ekipleri evi kordon altına alarak olay yeri inceleme ekipleri tarafından detaylı inceleme başlattı. Evde bulunan küçük çocuk ise polis memurları ile birlikte karakola götürüldü.

Polis henüz saldırgan veya saldırganlar hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı. 

Kadının yalnız başına üç çocuğu ile birlikte yaşadığı belirtiliyor. Olay anında iki çocuğun okulda, en küçük çocuğunun ise annesinin yanında olduğu ifade ediliyor.

Olayın yaşandığı apartmanda oturan bir mahalle sakini, kadının pek sosyal bir kişi olmadığını, sadece selamlaştıklarını belirtti ve sık sık akşam saatlerinde tartışma ve çocukların ağlama seslerini duyduğunu aktardı. Aynı komşu, kadın ile eski kocası arasında da sık sık tartışma yaşandığını aktardı.

Yaşanan bu kadın cinayeti hem olayın yaşandığı mahallede hem de çevre mahallelerde şok etkisi yarattı.

©Sonhaber.eu 
Fotoğraf: Google streetview

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş