Pazartesi gecesi Purmerend tren istasyonu yakınlarında meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan iki kişiden biri hayatını kaybetti. Polis saldırgan için geniş çaplı arama başlattı.

Hollanda’da Kral Günü: Şemsiye ve güneş gözlüğünüzü yanınıza alın Hollanda’da Kral Günü: Şemsiye ve güneş gözlüğünüzü yanınıza alın

Basına açıklama yapan bir polis sözcüsü silahlı saldırı ihbarının Pazartesi günü, akşam saat 20:00 sularında geldiğini ve olay yerinde iki kişinin vurulduğunun tespit edildiğini aktardı. Sözcü yaralılardan birinin olay yerinde yapılan müdahale ile hayata döndürüldüğünü belirtti. 

Ağır şekilde yaralanan kişiler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak Salı sabahı Noord-Holland polis birimine ait sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 19 yaşındaki yaralının hayatını kaybettiği belirtildi.

Akşam ve gece saatlerinde şüpheliyi bulmak için yapılan arama çalışmalarına iz sürme köpekleri ve helikopterler de dahil edildi. Polis olayın görgü tanıklarını ve olay yerine yakın bulunan kamera görüntülerini araştırmaya başladı.

Polis kaçan saldırgan hakkında henüz net bir bilgiye ulaşılamadığını ancak arama işlemlerinin devam ettiğini kaydetti.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.