Pegasus Havayolları kabin memuru Serhat Temel, İstanbul-Amsterdam uçuşu sonrası Hollanda’ya iltica etti. İstanbul’dan Amsterdam’a gelen uçaktan inen Temel sosyal medya hesabından o anları bir reels videosu ile paylaştı. Temel paylaşımında Schiphol havalimanı polisine teslim olacağını belirtti. 

Temel paylaşımında, seçimi kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da "umutları çalmakla" suçladı ve Kılıçdaroğlu’nun seçim döneminde sıkça söylediği "Ben Kemal, geliyorum" sloganına atıfta bulunarak sözlerini "Ben Serhat gidiyorum" diyerek sonlandırdı.

Temel, mesajında şunları kaydetti:
Hepinize merhaba, an itibari ile Türkiye’deki 27 yıllık hayatımı sonlandırıyorum. Ve iltica etmek için Hollanda topraklarına girmiş bulunmaktayım. Hayatım boyunca yaşamak istediğim bizi büyüten hep yanımızda olan devlete sığınmak adına buradayım. Gerek Türkiye’deki şartlar gerekse mevcut düzen, mülteciler, mafyalar, fırsatçılar ve artık orada insanların sokakta yürürken bile öldürüldüğü ülkede yaşamayı kabul etmiyor ve istemiyorum.

Köpeklerime iyi bakın; ara sıra ziyaretlerine gidin, benim yerime öpün, koklayın, sevin. Son olarak birazdan Havalimanı polisine teslim olup iltica kampına götürülmek üzere yola çıkacağım. Sevgiyle kalın, hoşçakalın. Ben Serhat gidiyorum. Maceram buraya kadar size hayatınızda başarılar."

Serhat Temel 03

Serhat Temel 01

Serhat Temel 02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş