Amerikan gazetesi The Wall Street Journal tarafından kaynaklara dayanarak verilen haberde Netflix’in, abonelik fiyatlarında yine bir artışa gideceği bilgisi paylaşıldı. Haberde, Hollywood'daki yazar grevlerinin sona ermesinin hemen ardından alınan bu bilginin dikkat çekici olduğuna vurgu yapıldı. Fiyat artışının Hollanda'da da uygulanıp uygulanmayacağı henüz belli değil.

Amerikan borsalarında, haberin duyulmasının ardından streaming markası Netflix'in değerinde düşüş oldu. 

Tarifelerin ne kadar ve ne zaman artacağı ve hangi ülkelerde uygulanacağı henüz belirsiz, ancak gazete, bunun birkaç ay içerisinde olacağını yazdı. Fiyat artışının, reklamsız abonelik türleri için geçerli olması bekleniyor. Fiyat artışının muhtemelen ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da uygulanacağı tahmin ediliyor. 

Hollanda’da, yalnızca reklamsız abonelik türleri sunuluyor. Dünya genelindeki ise kullanıcılar reklamlı bir versiyonu tercih edebiliyor. Bu sayede aylık ücret daha düşük oluyor ancak kullanıcılar dizi ve filmlerin içerisinde reklamları da izlemek zorunda kalıyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş