Geçtiğimiz hafta Cuma akşamı gerçekleştirilen MÜSİAD Hollanda ‘Karma Network’ programına Genel Başkan Mahmut Asmalı başta olmak üzere Avrupa şubelerinden başkan, yönetim kurulu ve üyeleri katıldı. 

MÜSİAD Hollanda Başkanı Ali Köklü, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, T.C. Lahey Büyükelçisi Selçuk Ünal yemek öncesi birer konuşma yaptı.

Daha sonra 6. Şubatta Türkiye’de meydana gelen deprem sonrası MÜSİAD Avrupa olarak yaptırılan konteyner mahallesinin her sokağına bir ülkenin adının verildiği levhalar takdim edildi. 

musiad hollanda sokagi

Genel Başkan Mahmut Asmalı ilk ‘Sokak Levhası’nı ve konteyner mahallesinin fotoğrafını Hollanda Başkanı Ali Köklü’ye takdim etti.

MÜSİAD Hollanda sokak levhasının ardından diğer ülkelerin MÜSİAD başkanlarına da bizzat levhaları takdim eden Asmalı ve Köklü, Büyükelçi Selçuk Ünal’a da bir teşekkür plaketi verdi.

Günün ikinci bölümünde ise Corendon bahçesindeki uçağın altında verilen resepsiyona yüzlerce davetli katıldı.

Özellikle Fas başta olmak üzere birçok Afrika ülkesinin iş insanları ile birlikte büyükelçiler, başkonsolosların yoğun katılımı dikkat çekti. Yeni tanışma ortamlarının oluştuğu resepsiyonda Türkiye ile ticaret yapmak için ikili görüşmeler ve randevulaşmalar dikkat çekti.

NHaber.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.