Süpermarket zinciri Lidl, bazı kurabiyelerde metal parçacıkları tespit edildiği için satıştan kaldırıldığını ve ürünlerin geri toplatıldığını açıkladı. 

Geri toplatılan ürünlerin son kullanma tarihi 12-12-2024 ve kodu 2334710 olan Sondey Triple çikolatalı kurabiye ve son kullanma tarihi 10-12-2024 ve kodu 2334510 olan McEnnedy Nougatelli kurabiye olduğu belirtildi. 

lidl kurabiye geri toplatmaAçıklamada söz konusu kurabiyelerin metal parçacık içerme ihtimalinin bulunduğu bu nedenle önlem amaçlı olarak geri çağrıldığı kaydedildi. Ürünleri daha önceden satın alan müşterilerin bu kurabiyeleri tüketmemeleri gerektiği hatırlatılırken, mağazaya iade etmeleri tavsiyesinde bulunuldu.

Satın alınan ürünlerin mağazaya iade ederken, fiş veya fatura ibraz etmenize gerek bulunmuyor. Satın alım bedeli müşteriye iade ediliyor.

Hollanda, Belçika, Almanya ve Fransa'da da geri çağrıldı
Daha önce Albert Heijn, Jumbo, Plus, Dirk ve Hema gibi mağazalar da farklı markalarla satışı yapılan kurabiyeler aynı gerekçe ile geri çağrılmıştı. Bu haftanın başında listeye yeni markalar da eklendi. Geri çağırma işlemleri Hollanda'nın yanı sıra Belçika, Almanya ve Fransa'da da gerçekleşti. Cuma günü Almanya'da geri çağrılan ürünlerin listesi, eklenen yeni ürünler ile güncellendi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Hollanda’da çalışanlar Mayıs'ta ne kadar tatil parası alacak? Hollanda’da çalışanlar Mayıs'ta ne kadar tatil parası alacak?

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.