Her yıl olduğu gibi bu yıl da ülkenin genelinde binlerce insan, 27 Nisan Perşembe günü kutlanan Kral Günü’nde ellerindeki ürünleri satmak için sokaklarda tezgah açacak. Bu nedenle en çok merak edilen konuların başında o gün hava durumunun nasıl olacağı gelmekte.

Weeronline meteorologlarına göre Perşembe günü sıcaklıklar kuzey kesimlerinde 11 derece güney kesimlerinde ise 14 derece civarında seyredecek. Mevsim normallerine göre daha soğuk geçecek günde, sevindiren detay yağmurun olmaması. 

Ülkenin büyük bölümünde günün ilk saatleri sıcaklıklar donma noktasına yakın seyredecek. İç kesimlerde sıfırın altına düşebilir. 

Kral Willem-Alexander bu yıl doğum gününü Rotterdam’da kutlayacak. Kral Günü’nde Rotterdam’da sıcaklık 13 ila 14 derece arasında olacak. 

Gün içerisinde genel olarak yağışsız geçecek ancak akşam saatlerine doğru yağış ihtimali artıyor. Öğleden sonra ve akşam saatlerine doğru bulutlar güneyden başlayarak artacak. 

Perşembe günü gece saatlerinde birçok yerde bulutlu ve yağmurlu olacak. Sıcaklıklar 4 ila 8 derece arasında seyredecek.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Pixabay

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş