Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTIAD) Başkan Vekili ve aynı zamanda Jilpaq’in sahibi Faruk Halıcı gençlerle bir araya geldi. Halici iş dünyasındaki tecrübe ve birikimlerini gençlerle paylaştı.

Faruk Halici 02

Tilburg Türk Gençler Derneği’nin davetlisi olarak gençlerle buluşan Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTIAD) Başkan Vekili iş insanı Faruk Halıcı, gençlerin girişimcilik ve motivasyonunu artırmayı hedeflediği konuşmasında,  potansiyellerini tam anlamıyla kullanmalarını ve geçmişten ders çıkararak geleceğin temellerini atmaları tavsiyesinde bulundu.

Faruk Halici 05

Konuşmasında insanın kendisini tanımasının önemli olduğuna değinen Halıcı, herkesin başarılı olmak için girişimci olması gerekmediğini, kendi yeteneklerini en iyi şekilde ortaya koymaları halinde her meslek gurubunda başarılı olabileceklerini vurguladı.

Rutte, NATO liderliği için Erdoğan’ın desteğini aldı Rutte, NATO liderliği için Erdoğan’ın desteğini aldı

Faruk Halici 01

Faruk Halici04

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.