Zwolle polisi, yaşları 7 ila 15 arasında değişen dört çocuğun kayıp olduğunu ve anneleri tarafından yurtdışına kaçırdığından şüphelenildiğini duyurdu. Polis anne ve dört çocuk için uluslararası arama kararı çıkarttı.

Polis sözcüsü Sven Strijbosch basına yaptığı açıklamada, anne ve 4 çocuğun kayıp olduğu bilgisini doğrularken, kayıp olan kişilerin cumartesi gününden itibaren yoğun bir şekilde arandığını kaydetti. 

Strijbosch, hem olayın aile içi bir vaka olmasından hem de çocukların mahremiyetine zarar gelmemesi adına, Burgernet veya Amber Alert üzerinden kayıp ilanı verilmediğini vurguladı.

Anne ve çocukların bulunması için polis teşkilatının yoğun olarak arama yaptığını belirten sözcü, aynı zamanda uluslararası arama kararının da çıkartıldığını aktardı. Strijbosch “Çocuklar ve annenin, yurtdışına kaçtıklarından şüphelenilmesi nedeniyle uluslararası arama başlatıldı” dedi.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Wikipedia

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.