Utrecht kentinde yılda 57 milyon yolcu ağırlayan tren istasyonlarının merkezi olan tren garı etrafında Kentsel dönüşüm temalı ışık sanat festivali yapıldı.

Festivalinde temaya anlam veren ışıkla yansıtılan sanat eserleri, Hollandalı ve yabancı sanatçılar tarafından hazırlandı.

Ziyaretçiler, kentin farklı noktalarına yerleştirilmiş eserleri 17.00-23.00 saatlerin arasında festival için kurulan özel platformlarda izleme imkanı buluyor.

İstasyonun çevresindeki 10 yıl önce başlayan değişimi anlatan eserlerin sunulduğu festival, 28 Ocak'a kadar devam edecek.

Festivale ait görüntüler için Foto Galeriyi ziyaret edebilirsiniz. 

©AA

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

HOTIAD Hollanda’daki İşletmelerin sorunlarını MKB sorumlusu milletvekili Kisteman ile görüştü HOTIAD Hollanda’daki İşletmelerin sorunlarını MKB sorumlusu milletvekili Kisteman ile görüştü