Meteorologlara göre bugün ülkenin güney kesimleri yaz sıcağını yaşayacak. Hafta sonunda ise ülke genelinde sıcaklıklar 22 ila 25 derece arasında seyredecek.

Hollanda Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (KNMI) tarafından yapılan açıklamada Çarşamba günü ülkenin güneyi başta olmak üzere yer yer sıcaklıkların 25 dereceye kadar çıkacağı belirtildi.

Bu gün sabah saatlerinde doğu kesimleri ve adalar bölgesinde hafif bulutlu bir hava hakim olacak. Öğle saatlerine doğru kuzeyden güneydoğuya doğru sıcaklıklar 18 ila 25 derece arasında olacak. Wadden adaları bölgesinde sıcaklık 15 derece dolayında seyredecek.

Akşam saatlerinde kuzey kesimlerinde hafif bulutlanma görülecek ancak genel olarak açık bir hava olacak.

Perşembe günü sabah saatlerinde bulutlanma görülse de öğle saatlerine doğru genel olarak güneş daha fazla kendini gösterecek ve sıcaklıklar yer yer 22 derece civarında seyredecek.

Hafta sonu da güneşli günler bizi bekliyor. Cumartesi günü sıcaklıkların 22 ila 25 derece arasında seyredeceği tahmin ediliyor. 

©Sonhaber.eu 
Fotoğraf: Max Payload - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.