Deventer yakınlarında A1 karayolunda yapılan trafik kontrolü sırasında, polisler tarafından durdurulan bir aracın bagajında 20 kilonun üzerinde altın bulundu. Polis, ele geçirilen altına el koydu ve sürücü hakkında soruşturma başlattı. 

Olay, Perşembe akşamı saat 23:00 sularında Bathmen mevkiinde gerçekleşti. Aracın neden durdurulduğu belirtilmedi.

Aracın bagajında büyük bir bavul olduğunu gören ve kontrol amaçlı açan polisler, içerisinde çeşitli altın takılarla birlikte külçe altınlar buldu. Polis açıklamasında sürücünün gerekli belgeler yanında olmasına rağmen, ifadesinin şüphe uyandırdığı için ele geçirilen altına el konulduğu aktarıldı.

Ele geçirilen altının toplam ağılığının 20 kiloyu geçtiği belirtildi. 

Polis, ele geçirilen altının satış değerinin 1,5 milyon euroyu geçebileceğini ifade etti. Sürücü serbest bırakıldı, fakat hakkında soruşturma başlatıldı.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Temsili

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş