Sosyal medya platformu instagram üzerinden takipçilerini yeni değişiklikten haberdar eden Esmee Ipema, 'Bundan utanmıyorum ve bu yüzden tüm takipçilerime bu şekilde haber veriyorum.” diyerek İslam'ı araştırdığını duyurdu.

'Terör İkizlerinden' biri olarak tanınan Hollandalı sanatçı paylaşımında İslam'a ilgi duymaya başladığını ve son zamanlarda, Kur'an-ı Kerim'i okumak için dersler aldığını dile getirdi. 

Hollandalı sanatçı paylaşımında “Pek çoğunuz Kur'an-ı Kerim'i neden okumaya başlayacağımı merak ediyorsunuzdur. Ne yazık ki, hiç bir zaman inaçla büyümedim. Bu konuda çok az bilgim var. Her zaman hayat ve yaşam hakkında birçok sorusu olan ve düşünen birisi oldum. Artık yeterince hislere sahip olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden; korkmama gerek olmadığı ve kendi hislerimin daha derinine inmem gerektiği düşüncesindeyim.” dedi.
 
Yaşadıklarının bir tesadüf olmadığını belirten Ipema, hiç beklenmedik bir anda çok sıkça Müslümanlarla karşılaşmaya ve tanışmaya başladığını belirtirken “Bunun sebepsiz olmadığına inandım. Allah'ın dediği olur! Ben bu yüzden, İslam'ı seçtiğim için utanmıyorum, bunun herkes tarafından böyle bilinmesini istiyorum” şeklinde ifade kullandı.

Esmee Ipema’nın yaptığı paylaşım:
esmee instagram 01

esmee instagram 02

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Esmee Ipema İnstagram

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.