Hollandalı bir anne 9 yaşındaki oğlunu Almanya’da benzin istasyonunda unuttu. Polis çevredeki Hollandalı başka bir ailenin vasıtasıyla çocukla iletişim kurup ailesine ulaşabildi.

Almanya’nın Hessen eyaleti Wiesbaden kenti yakınlarındaki A3 otoyolu üzerinde bulunan Medenbach Ost benzin istasyonunda cumartesi günü benzin alan Hollandalı bir anne, oğlunu unuttuğunu fark etmeden yoluna devam etti. 

Yerel basında çıkan habere göre;  geçtiğimiz hafta Cumartesi günü saat 08:40 sularında benzin istasyonu ve dinlenme tesisinin park alanında amaçsızca koşturan bir çocuk gören bir adam, polisi alarma geçirdi.

Wiesbaden'deki Otoban Polisinden bir devriye, birkaç dakika sonra çocuğun bulunduğu alana gelip annesini bulamadığı için korkmuş olan çocuğu buldu. Ancak çocukla iletişim kuramadı. O sırada yine aynı alanda bulunan başka bir Hollandalı aile polisle çocuk arasında tercümanlık yaptı.

Çocuk Alman polisine annesinin benzin almak için durduğunu, o sırada tuvalete gittiğini ancak çıkınca annesini hiçbir yerde bulamadığını aktardı. Bunun üzerine Alman polisi çocuğu ofise götürdü ve Köln istikametinde A3 otoyolu boyunca annenin kullandığı Audi marka araç için arama çıkarttı. Bu sırada Hollanda polisine de başvuran Alman polisi çocuğun teyzesine ulaşmayı başardı. 

Çocuk en sonunda saat 11:00 civarında polis ofisine gelen annesine teslim edildi.

©Sonhaber.eu

Temsili Fotoğraf: Jonas Augustin - Unsplash

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.