Hollandalı Türk işadamları, bir konteyner dolusu organik bebek süt tozunu Türkiye’de deprem bölgesine teslim etmek için harekete geçti.  Kampanya ile ilgili yapılan duyuruda yardımda bulunmak isteyenlerin de destek vermesi için çağrı yapıldı.

Hollanda’da tanınmış iş adamlarından Özer kardeşlerin başlattığı kampanya ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“Türkiye ve Suriye, benzeri görülmemiş 2 deprem felaketiyle sarsıldı. Yaklaşık 30 milyon insanın yaşadığı alan etkilendi ve harap oldu.

Türkiye’nin kendi ürettiği birçok gıda ürünü var. Ancak Türkiye’de yaygın olarak üretilmeyen özel bir ürün grubu ‘Bebek süt tozu’’dur.

İşte tam da bu dönemde annelerde stres ve travma nedeniyle anne sütünun yetersiz kaldığı, yeni doğan bebekler için acil beslenme ihtiyacı ortaya çıktığı gözlemlenmektedir.

Uzun bir araştırmadan, email ve telefonla görüşmelerimiz sonucunda nihayet Hollanda’da süt tozu üreten bir firmadan deprem bölgesine gönderilmek üzere indirim alabildik.

Bir konteyner dolusu 700 gramlık organik bebek süt tozlarını, kendi tırımızla Türkiye’de deprem bölgesine teslim edeceğiz.

Şu anda Türk makamları ve AFAD ile temas halindeyiz.

Bebekler için hayati önem taşıyan bu ürünü alabilmek için acilen yardıma ve desteğe ihtiyacımız var.
Şu anda ihtiyacımız olan toplam miktar: 118.032 Euro’dur.

Kampanya ile ilgili gelişmeleri takip etmek için

Kampanyanın “helpbabiesturkiye” adında bir de Instagram hesabı bulunmaktadır.

Hollanda’dan bağış yapmak isteyen hayırseverler için:
OZER TRANSPORT BV
IBAN: NL34 ABNA 0865 45 70 34
AÇIKLAMA: DONATIE BABYMELKPOEDER TURKIJE

bebek tozu kampanyası

Kaynak: N’Haber.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.