Hollanda İnzibat Timi tarafından sınırlarda yapılan kontrollerde para, uyuşturucu veya halk ağzıyla “yükte hafif, pahada ağır” şeyleri kaçırırken yakalananlar, neredeyse günlük rutin haline geldi. Ancak bugün yakalananlar yetkilileri de şaşırttı.

Bugün sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir mesaj yayınlayan Hollanda İnzibat Timi, Almanya’ya giriş yapmak isteyen bir aracın, Doğu Sınır-Merkez Tugayı ekiplerince durdurulduğu belirtildi.

Ekipler; Hollanda – Almanya sınırında, Berg en Dal Belediyesine bağlı Beek-Ubbergen köyünde şüpheli gördükleri bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta, Hollanda’dan kaçırılmaya çalışılan 3 koyun ele geçirildi.

Koyunların kulaklarında bulunan etiketlerde Oss’daki bir çiftliğe ait olduğunun anlaşılması üzerine çiftlik sahibi durumdan haberdar edildi. 

Araç içinde bulunan üç Romanyalı hırsızlar ise ifadeleri alınmak üzere gözaltına alınarak, emniyete götürüldü. 

Hırsızlara verilecek cezanın Savcılık makamınca daha sonra belirleneceği aktarıldı.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın