Tekstil mağazası zinciri Zeeman, erkek çocuk eşofmanlarının ve çocuk şortlarının güvenli olmadığı konusunda uyarı yayınladı. 

Şirket tarafından yayınlanan güvenlik uyarısında giysilerin kordonlarının normalden çok uzun olduğu ve sıkışma riski bulunduğu belirtildi.

Güvenlik uyarısı yayınlanan ürünler:
Erkek çocuk eşofmanı,
sol bacağında Forward yazısı bulunmakta
Ürün numarası C63516 / A82289 

Erkek çocuk şortu, kamuflaj desenli baskılı 
Ürün numarası C68391 / A37429

Ürün numaraları, giysilerdeki etikette yer almakta.

Bu eşofman ve şortların Ekim 2021'den Temmuz 2022’ye kadar olan dönem içinde Zeeman mağazalarında satışı yapıldığı belirtildi.

Zeeman bahsedilen şort ve eşofmanların kordonlarının normalden çok uzun olduğunu ve bir yere takılma ve ardından sıkışma riski taşıdığını bildirdi.

Zeeman güvenlik uyarısı hakkında daha fazla bilgi için iş günlerinde sabah 09:00'dan akşam 17:00’ye kadar, 0172 – 482 911  numaralı telefon veya [email protected] adresinden e-posta ile mağazanın müşteri hizmetleri departmanıyla iletişime geçebilirsiniz.

zeeman sortSitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın