Millî futbolcu Orkun Kökçü, Feyenoord’da 2022/23 sezonunda sergilediği performansla Hollanda 1. Ligi'nde (Eredivisie ) yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü. Orkun, ödülünü Utrecht’te düzenlenen törenle aldı. 

Hollanda Eredevisie kulüplerinin kaptanları ve Hollanda Futbolcular Birliği üyeleri verdikleri oylarla Orkun'u yılın futbolcusu olarak belirledi.

Orkun, sosyal medya hesaplarından, Hollanda’da yılın futbolcusuna verilen “Altın Ayakkabı” ödülünü tuttuğu fotoğrafı ile paylaştı.

22 yaşındaki millî futbolcu, takım kaptanlığını da yaptığı Feyenoord ile geçtiğimiz sezon şampiyonluk sevinci yaşamış, forma giydiği 32 lig karşılaşmasında 8 gol kaydedip 3 de gol pası vermişti.

Hollanda 1. Ligi'nde yılın futbolcusu seçilen Orkun Kökçü bu yıl haziran ayında Portekiz Premier Lig ekibi Benfica’ya transfer olmuştu.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş