Geçen hafta Çarşamba günü Hüseyin ve Ali Torunları öldürmekten tutuklanan 32 yaşındaki zanlının Rozendaal’da ikamet eden bir Türk olduğu ve yakın zamanda bir çocuğunun doğduğu ortaya çıktı. Elde ettiğimiz bu bilgi kaynaklarımız tarafından da doğrulandı.

Çarşamba günü meydana gelen silahlı saldırıda 62 yaşındaki Hüseyin ve 57 yaşındaki kardeşi Ali Torunlar hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı gün akşam saatlerinde Deventer polisine teslim olan 32 yaşındaki zanlı halen tutuklu ve sadece avukatı ile görüşmesine izin veriliyor. 

Kaynaklarımızdan elde ettiğimiz bilgiye göre zanlı, gıda ve gıda dışı ürünlerin ithalat ve ihracatıyla uğraşmaktaydı.  

Gelen bilgiler arasında; geçtiğimiz hafta Perşembe günü zanlının Rozendaal’da ikamet ettiği evde arama yapıldığı ve polisin bölgedeki kamera kayıtlarını istediği belirtilmekte. 

Zanlının Hüseyin ve Ali Torunlar kardeşleri neden öldürdüğü henüz bilinmiyor. 

Foto: politie.nl

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın