Sıla Yolu Vinyet Rehberi 2024: Hangi ülkede, nasıl ve nereden vinyet alınır? Sıla Yolu Vinyet Rehberi 2024: Hangi ülkede, nasıl ve nereden vinyet alınır?

Geçtiğimiz hafta Cumartesi gecesi, rutin kontroller sırasında durdurduğu bir sokak gazetesi satıcısının cebinden çıkan deste deste para karşısında şaşkınlık geçirdi.

Den Haag’da suçlular ve yasa dışı yollarla ülkeye giren göçmenler ile ilgili yapılan bir kontrol esnasında polis, şehir merkezindeki Noordeinde meydanında bir sokak gazetesi satıcısını durdurdu. Kimliğini gösteremeyen adam gözaltına alınarak karakola götürüldü. Yapılan ilk incelemede adamın oturumunun olmadığı anlaşıldı. 

Karakolda adamdan ceplerini boşaltmasını isteyen memurlar, ceketin ceplerinden çıkanlara şaşıp kaldı. Adam cebinden 636 adet 50 euroluk banknotlar halinde, toplam 31.800 euro çıkarttı.

Polis tarafından sorgulanan adam daha sonra serbest bırakıldı. Ceplerinden çıkan paraya el konuldu. Polis paranın kaynağının henüz bilinmediğini açıkladı.

den haag polis

©Sonhaber.eu
Fotoğraflar: Den Haag polisi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.