Bu haftanın başından bu yana değişken karaktere sahip hava şartları devam edecek. Çarşamba günü bol yağmurlu ve serin Perşembe günü ise fırtınalı geçecek.

Çarşamba sabahı ülke genelinde güneybatıdan orta ila oldukça kuvvetli rüzgarlar etkili olacak. Öğleden sonra rüzgar şiddeti artacak ve batı kesiminden başlayan yağmur etkili olacak. Sıcaklıklar 9 ila 11 derece arasında seyredecek.

Hollanda’da Randstad dışında konut fiyatları rekor seviyelere ulaştı Hollanda’da Randstad dışında konut fiyatları rekor seviyelere ulaştı

Öğleden sonra ve akşam saatlerinde hava sağanak yağışlı olacak ve ülke genelinde etkili olacak.  Perşembe günü gece boyunca yağış etkisini yitirecek.

Perşembe günü sabah saatlerinde yağmur beklenmiyor ancak öğleden sonra tekrar şiddetli yağmur başlayacak. Akşam saatlerinde rüzgar şiddetini arttıracak ve fırtınaya dönecek.

Wadden bölgesinde Perşembe akşamı fırtınanın şiddeti saatte 100 kilometrenin üzerine çıkması bekleniyor. Sıcaklıklar ise 13 derece civarında olacak.

Perşembe gününden sonra sıcaklıklar biraz daha düşecek ve havanın açık olması halinde gece don ihtimali ortaya çıkacak. Gün içinde ara sıra sağanak yağış olacak, ancak güneş yer yer kendini gösterecek.

Cuma günü sıcaklıkların 7 ila 10 derece arasında olacağı tahmin ediliyor. Yer yer yağmur ve güneşli bir hava olacağı ancak Güneybatıdan esen rüzgarın hala oldukça sert olacağı tahmin ediliyor.

Hafta sonu çok daha sakin geçecek. Arada yağmur geçişleri görülse de güneş daha fazla kendini gösterecek. Gün içinde sıcaklıklar 7 ila 9 derece arasında seyredecek. Özellikle sabah erken saatlerinde ve gece saatlerinde sıcaklıkların don derecesine kadar düşeceği öngörülüyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.