Sonbahar günlerini yaşadığımız bu günlerde sıcaklıklar yaz sıcaklıklarına kadar çıktı. Ancak meteorologlar Pazar günü sıcaklıkların neredeyse 10 derece düşeceği uyarısında bulundu.

Buienradar'ın meteoroloğu Marjon de Hond, Pazar günü gündüz saatlerinde sıcaklığın en fazla 11 derece olacağını, önümüzdeki hafta ceket ve montların dolaplardan çıkarmak zorunda kalacağımızı belirtti.

Bugün ülkenin kuzeyi hariç tüm bölgelerinde bulutlu ve yağmurlu bir hava hakim olacak. sıcaklıklar ortalama olarak 16 derece civarında seyredecek. Cuma günü itibariyle güneş kendini biraz daha fazla gösterecek ve rüzgarın da etkisiyle sıcaklıklar 22 dereceye kadar çıkacak.

Cumartesi soğuk havaya geçiş dönemi olarak görülüyor ve sıcaklıkların ülke genelinde gün içinde 14 ila 15 dereceye, gece saatlerinde ise 6 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Pazar günü gündüz 11 derece, gece 4 derece civarında seyredecek ve don görülecek. 

Önümüzdeki hafta sıcaklıkların en fazla 20 dereceye kadar çıkması bekleniyor. 

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş