Den Haag’da ikamet eden 55 yaşındaki bir adam, karısı ile birlikte Salı gecesi yayınlanan Opsporing Verzocht programını seyrettiğine bin pişman oldu. Programda bir dükkan soygunu nedeniyle aranan kişiyi gören kadın soluğu polis karakolunda aldı ve eşini polislere teslim etti.

Programda Rotterdam'daki bir kuyumcu dükkanında gerçekleşen soygunun görüntüleri paylaşıldı ve soygunu yapan kişilerinin görüntüsü yayınlandı. 

Scheveningen polisi yaşanan bu ilginç olayı sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaştı. Adamın gözaltına alındığı ve hakkında açılan soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. Paylaşımda “Dün gece Den Haag’dan bir çift için kanepede rahat bir akşam olması gerekiyordu ancak biraz farklı sonuçlandı.” diye yazdı. 

RTL Nieuws, 55 yaşındaki adamın olayla ilgili olarak tutuklanan üçüncü şüpheli olduğunu bildirdi.

Soygun geçtiğimiz yaz gerçekleşmişti. Soygun sırasında kuyumcu dükkanında sadece iki personel bulunuyordu. Çalışanlar ateşli bir silahla tehdit edildi. Soyguncular daha sonra mücevherleri alıp kaçtı.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş