Hollanda Temsilciler Meclisi binasındaki şüpheli paketten kapıların önüne konan oyuncak örgü kedi çıktı.  

Hollanda polisinin açıklamasında, parlamentonun alt kanadının bulunduğu binada şüpheli paket olduğu ihbarı üzerine olay yerine bomba imha ekiplerinin sevk edildiği ve binanın kordon altına alındığı belirtildi.

Açıklamada paketin incelendiği ve herhangi bir tehlikeye rastlanmadığı, binaya giriş çıkışların normale döndüğü kaydedildi.

Aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Adıma gönderilen oyuncak kedinin olduğu paket, parlamentonun kargo bölümüne geldi. Neyse ki herhangi bir patlayıcı yoktu." ifadelerini kullandı.

Wilders güvenlik ekiplerinin oyuncak kedinin içini yararak kontrol ettiğini ve hiçbir yabancı maddeye rastlanmadığını sözlerine ekledi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.