Sosyal medya üzerinden yayınlanan bir video halkın büyük tepkisini çekti. Videoda salata bar’ın içinde büyük bir fare olduğu görüldü. Görüntülerin Mall of the Netherlands’da bir yunan restoranında çekildiği belirtiliyor.

AD gazetesinde yer alan bir haberde, birkaç gündür tictok üzerinden yayılan bir videoya yer verildi. Gazetenin haberine göre görüntüler Leidschendam’daki Mall of the Netherlands adlı AVM’de bulunan bir Yunan restoranında çekildi.

Görüntülerin ne zaman çekildiği bilinmiyor ancak Mr. Greek adlı Yunan restoranına ait salata barının içinde bir farenin dolaştığı görülüyor. 

Gazete restoran yetkililerine ulaşılmaya çalışıldığını ancak pazartesi gününe kadar hiçbir cevap alınamadığın, onun yerine AVM yetkilileri ile irtibata geçildiğini belirtti.

Habere göre görüntülerin ortaya çıkmasının ardından restoranın bulunduğu alışveriş merkezi Mall of the Nederlands yetkilileri hemen harekete geçti. Gazeteye bir açıklama yapan AVM sözcüsü “Olay dikkatimizi çeker çekmez, bu girişimciye gıdaların hijyenini ve sızdırmazlığını iyileştirmesini sağlaması için derhal harekete geçtik.” dedi. Sözcü alışveriş merkezi içinde başka bir fare olayı veya şikayeti gelip gelmediği hakkında bir açıklama yapmadı.

Den Haag yakınlarındaki Leidschendam-Voorburg belediyesi geçen yılın sonunda da farelerle uğraşmak zorunda kalmıştı. Belediye sınırları içinde farklı bölgelerden gelen fare istilası şikayetler üzerine belediye harekete geçmişti.

O dönemde belediyeden yapılan açıklamada fare şehirde fare istilası olmadığı ancak Prinsenhof ve Essesteijn mahallelerindeki fare popülasyonunun arttığının tespit edildiği belirtilmişti. Bu iki mahallenin Mall of the Netherlands'a doğrudan bitişik olmadığı ancak yakınlarda bulunduğu biliniyor.

2021 yılı yaz aylarında açılan Mall of the Netherlands Hollanda’da oldukça ilgi gören ve birçok kişi tarafından ziyaret edilen bir AVM. Zaman içerisinde önemli bir cazibe merkezi haline gelen ve ziyaretçi sayısı günden güne artan Mall of the Netherlands, geçtiğimiz yıl düzenl olarak çevresindeki trafik sıkışıklığı nedeniyle de gündem olmuştu.

fare

Foto: Video screenshot AD

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın