Zaman zaman haberlere konu olan ve okuyana “komşuluk öldü mü?” hissi yaşatan bazı vakaların bir yenisi son anda engellendi. Barendrecht’te yalnız yaşayan yaşlı bir kadın, komşusunun polise haber vermesi ile son anda ölümden döndü.

Yaşlı komşusunun yatak odasının penceresini iki gündür açık olduğunu fark eden mahalle sakini, polisi alarma geçirdi. Normal şartlarda pencerenin akşamları devamlı kapalı olduğunu belirten komşu, yaşlı kadına ulaşamayınca sağlığından endişe ederek Perşembe günü polise ihbarda bulundu.

Gelen ihbar üzerine yaşlı kadının yaşadığı eve gelen polis ekipleri, önce kadına ulaşmaya ve kapıyı açtırmaya çalıştı. Ancak evden hiç ses gelmemesi üzerine arka bahçeye dolanan polisler başka bir evin bahçesinden kadının bahçesine geçerek evin içine baktı. İçeride bir sandalyede oturan kadını gören polis, hiçbir tepki göremeyince camı kırarak içeri girdi. 

Eve giren polis ekipleri kadının sağlığının yerinde olmadığını fark ederek ambulans çağırdı. Yaşlı kadın olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı. 

Yaşlı kadının oldukça içine kapanık bir hayat sürdüğünü belirten Barendrecht polisi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yalnızca market alışverişi için dışarı çıkıyormuş. Ailesi, arkadaşları veya tanıdıkları olmadığını öğrendik” dedi.

Temsili Foto: Danie Franco - Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın