Zevenaar Polisi tarafından yapılan açıklamada, 29 Aralık 2023 tarihinde ortadan kaybolan 42 yaşındaki Yıldız Kayalı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 59 yaşında bir adamın gözaltına alındığını duyuruldu.

Polis, bu hafta Perşembe günü (15.02.2024) Zevenaar kenti, Von Weberstraat'taki bir evde arama köpekleri ve özel ekiplerle detaylı arama yaptı. Ayrıca mahalle sakinleri ile görüştü. Kayali’yı kaybolmadan önce gören veya hakkında bilgi sahibi olan mahalle sakinlerinin ifadelerine başvuruldu.

Mahalle sakinleri, sabah saatlerinde belirtilen adresteki evin önüne park edilen polis araçlarını ve siyah paravanlarla evin pencerelerinin kapatıldığını gördüklerinde şok yaşadı. Evin önüne yerleştirilen polis konteyneri de dikkat çekti.

Yıldız Kayalı’nın bir cinayete kurban gitme ihtimali üzerinde de durulduğu aktarıldı. 

Polis, yakalanan kişinin mahalle sakini olup olmadığı konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak Kayalı’nın komşularına göre gözaltına alınan kişi Kayalı'nın erkek arkadaşı.

Mahalle sakinlerinin basına yaptığı açıklamalara göre Yıldız Kayalı ve arkadaşı yaklaşık beş yıldır söz konusu adreste oturuyordu. İkili çalıştığı için komşuları tarafından çok sık görülmüyordu. 

Adamın bir kızı ve bir oğlu bulunduğu ve Perşembe günü yapılan arama esnasında Von Weberstraat'taki eve geldiği belirtildi.

Yıldız Kayalı ile ilgili yürütülen sopruşturma

Hollanda’daki 4 Mayıs Ulusal Anma Günü’nde, Gazze’deki can kayıpları unutulmasın çağrısı Hollanda’daki 4 Mayıs Ulusal Anma Günü’nde, Gazze’deki can kayıpları unutulmasın çağrısı

Kayalı polis 02Kayalı polis 01

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.