ING bankasının geçtiğimiz hafta Cuma günü yaşanan teknik bir arıza nedeniyle, birçok müşterisinin hesabından 6 euroluk işlem parası kestiği ortaya çıktı. Bazı hesaplardan birden çok kez aynı miktarın kesildiği görüldü.

ING’den yapılan açıklamada “nakit depozito maliyetleri” adı altında bankaya para yatırma veya çekme işlemleri için kesilen bu miktarın, teknik bir arıza nedeni ile oluştuğu belirtildi.

Bazı ING müşterileri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda, bir veya iki kez aynı miktarın çekildiğini duyururken, bir kişi hesabından tam olarak 19 kere “6 euro” çekildiğini aktardı.

Banka sözcüsü basına yaptığı açıklamada, teknik arızanın detaylarını vermezken “Cuma gününden beri bu sorunu gidermek için uğraşıyoruz. Etkilenen müşterilere Perşembe gününe kadar geri ödeme yapacağız. Tabii ki bu durumu çok can sıkıcı buluyoruz ve özür diliyoruz.” dedi.

Sözcü, yaşanan bu durumdan dolayı kaç müşteriden, toplamda ne kadar çekildiği hakkında bir bilgi paylaşmadı.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın