Hollanda’da yaşayan iş insanı Cengiz Çetintaş, huzursuz bacak sendromu nedeniyle uzun süredir doktor doktor gezdi ancak bir hastalığına çare bulamadı. 

Özellikle geceleri başlayan ataklarla uykusuz ve yorgun seneler geçiren Çetintaş, artık hastalığının çaresi olmadığını düşünmeye başladığı anda bir tavsiye ile gittiği doktor sayesinde şifaya kavuştu. 

Tatil için memleketine giden Çeliktaş, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine Özel Anıt Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr Ekrem Yalçın’a başvurdu. 

Konya’da yerel bir gazeteye açıklama yapan Çetintaş, tedavisi sonrası atak yaşamadığını ifade etti. Hollanda’daki doktorunun hastalığının tedavisinin mümkün olmadığını söylediğini belirten Çetintaş,  hastalığının iyileştiğine hala inanamadığını dile getirdi.

Huzursuz bacak sendromunun tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu ifade eden Op. Dr. Ekrem Yalçın, hastalıkların bütüncül bir yaklaşımla tedavi edilebileceğini söyledi.

Op. Dr Ekrem Yalçın, “Anıt Hastanesinde bütüncül yaklaşımla kronik olarak görülen fibromiyalji migren, huzursuz bacak sendromu gibi bir çok hastalığı fonksiyonel ve tamamlayıcı tıp yöntemleriyle tedavi edilebiliyoruz. Tedaviyi hastalarımızla uyum içerisinde yürütüyoruz.” dedi.

Kaynak: Haberdairesi.com

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş