Hollanda’da bugün hava çok bulutlu ve neredeyse ülkenin tamamında yağmurlu geçecek. Öğleden sonra kısa süreliğine hava açacak, ancak bu kısa sürecek. Ülkenin güneyinde, günün ilerleyen saatlerinde gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklıklar kuzeyde en fazla 11 dereceye, güneyde ise 13 ila 14 dereceye çıkacak.

Perşembe günü, ülke genelinde hafiften şiddetliye değişebilen sağanak yağışlar görülecek, yer yer gök gürültüsü ve dolu yağışları da görülebilir. Ara sıra güneşli ve yağmurun yağmadığı anlar da yaşanacak. Sıcaklıklar 11 ila 15 derece arasında seyredecek.

Cuma günü, önceki günlere kıyasla daha hafif yağışlar görülecek; bu yağışlar sağanak şeklinde olacak. Sıcaklıklar 15 ila 19 dereceye, muhtemelen ülkenin güneydoğusunda 20 dereceye kadar yükselecek.

Uyuşturucuyla mücadele için Hollanda’dan yola çıkan Türkün Türkiye ve Azerbaycan yolculuğu Uyuşturucuyla mücadele için Hollanda’dan yola çıkan Türkün Türkiye ve Azerbaycan yolculuğu

Hafta sonu hava önemli ölçüde değişecek. Baharın geldiğini hissedeceğimiz cumartesi günü mevsim normallerine göre rekor sıcaklıklar beklenmekte. Meteoroloji enstitüsüne göre sıcaklıkların ülke genelinde 25 dereceye kadar çıkacağı tahmin edilmekte.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.