Cumartesi günü oldukça sıcak geçecek ve Pazar günü güneşli olacak. Ancak bu durum gelecek hafta değişecek. Weeronline’a göre, hava daha soğuk olacak ve ülke genelinde her gün sağanak yağışlar görülecek.

Cumartesi günü hafif bulutlu olacak ancak orta ila kuvvetli güneybatı rüzgarı bulutların dağılmasına yardımcı olacak. İç kesimlerde sıcaklık 20 ila 23 derece arasında değişirken, kuzey bölgelerde 16 ila 19 derece arasında olacak. Cumartesi akşamından itibaren ülke genelinde bulutlar artacak ve yerel sağanak yağışlar görülebilir.

HOTIAD Hollanda’daki İşletmelerin sorunlarını MKB sorumlusu milletvekili Kisteman ile görüştü HOTIAD Hollanda’daki İşletmelerin sorunlarını MKB sorumlusu milletvekili Kisteman ile görüştü

Pazar günü ise hava 12 ila 16 derece arasında ve çok daha serin olacak. Rüzgar, güneybatıdan batıya ve kuzeybatıya dönecek. Bu değişiklik, serin havanın etkisini artıracak ancak sıcaklıklar mevsim normalleri çerçevesinde kalacak.

Gelecek hafta başında ise ani bir soğuma ve değişken hava koşulları bekleniyor. Kuzeybatıdan esen rüzgarlarla birlikte sağanak yağışlar ve daha soğuk hava etkili olacak. Sağanaklar yer yer şiddetli olabilir ve gök gürültülü fırtınalar görülebilir. Sıcaklıklar 10 ila 12 derece arasında değişecek, ancak kuvvetli rüzgarlarla hissedilen sıcaklık daha da düşük olacak.

Haftanın ilerleyen günlerinde hava daha da soğuyacak ve birçok yerde sıcaklık 10 derecenin altına düşecek. Bu soğuk hava dalgasına yer yer sağanak yağışlar eşlik edecek ve gece saatlerinde don olasılığı artacak.
©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.