Papendrecht Jasminestraat'daki bir evde yaşayan 70'li yaşlarında bir kadının, ölü olarak bulunduğu açıklandı. Polis kadının aylar önce hayatını kaybettiğini ve ölümün doğal yolla olduğunu düşündüklerini açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre kadının cansız bedeni 19 Şubat 2024 Pazartesi akşamı yaşadığı evde bulundu. Kadının tam olarak ne zaman öldüğünü tespit etmek için DNA testi yapılmasına karar verildi.

Papendrecht Belediye Başkanı Van Driel üzüntüsünü X'te yayınladığı bir mesajında "Birinin bu kadar uzun süre özlenmemesi üzücü bir haber. Yalnızlık her kapının ardında var olabilir. Yaslı ailelere güç diliyorum." İfadesine yer verdi.

Mahalle sakinleri kadının genelde kimse ile temas kurmak istemediğini, yalnız yaşayan biri olduğunu belirtti. Muhtemelen fazla sosyal kontağı olmayan kadının yokluğu bu nedenle uzun süre fark edilmesi.

Hollanda'da Zara şubeleri önünde İsrail protesto edildi Hollanda'da Zara şubeleri önünde İsrail protesto edildi

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.