Pazartesi günü ülke genelinde biraz bulutlu ve bazı yerlerde hafif yağışlı başlayacak. Sıcaklıklar 25 derece civarında olacak ancak hafta ortasında mevsim normallerinin üstüne çıkacak. Perşembe ve Cuma günleri görülecek yağış sıcaklıkları düşürecek.

Weeronline meteorologlarında göre Pazartesi günü gri ve bulutlu hava sabah saatlerinde kuzey bölgelerinden başlayarak yurdu terk edecek. Öğleden sonra güneşli bir hava etkili olacak. Sıcaklıklar 25 santigrad derece civarında seyredecek. Akşam saatlerinde sıcaklık 16 santigrad dereceye kadar düşecek.

Salı günü yaz günlerinden alışık olduğumuz sıcaklıklar görülecek. Kuzey bölgelerinde yağmur ihtimali olsa da diğer bölgelerde güneşli ve açık olacak. Güney batı yönünde esen rüzgarın etkisiyle sıcak hava ülke genelinde etkili olacak. Sıcaklıklar 25 ila 29 santigrad derece arasında seyredecek.

Haftanın en sıcak günü Çarşamba günü olarak gözüküyor. Ülkenin güney ve güney doğusunda sıcaklıkların 32 santigrad dereceye kadar çıkacağı tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise sıcaklıklar 23 ila 28 santigrad derece arasında seyredecek.

Perşembe günü her ne kadar sıcaklıklar yüksek olsa da buna yağmur eşlik edecek. Gün içinde rüzgarın yönünün değişmesi ile birlikte sıcaklıkların 20 ila 25 santigrad dereceye kadar düşmesi beklenmekte.

Perşembe günü görülen yağmurun etkisi Cuma günü de devam edecek. Hafif yağışlı geçeceği tahmin edilen Cuma günü sıcaklıklar 22 santigrad derece civarında olacak. 

Foto: Florian de Graaf - Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın