Hollanda Gıda ve Tüketim Malı Güvenliği Kurumu (NVWA), ebeveynleri bebeklerine iki çeşit Bonbébé bebek maması vermemeleri konusunda uyardı. Uyarı Organik makarna, domates mozzarella ve Organik sığır eti güveci tatları için geçerli olduğu belirtildi.

NVWA tarafından yapılan açıklamada, bahsedilen ürünlerde, küçük cam kıymıkları tespit edildiği belirtildi. Bonbébé konu ile ilgili olarak henüz bir açıklamada bulunmadı.

Bonbébé markalı bebek mamalarının Boni, Boon's Markt, Coop, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders, MCD, Plus, Poiesz, Spar ve Vomar market ve mağazalarında satışı yapıldığı belirtildi.

Organik bebek maması üreticisi Bonbébé geçen yıl Kasım ayında yine elma şeftali ve muz aromalı organik atıştırmalık ürünleri içinde plastik parçalarına rastlandığı için geri çağırmıştı. 

Toplatılan ürünlerin bilgileri şu şekilde:

bonbebe mama
Organik makarna, domates mozzarella tadında bebek maması

  • 8 aylık ve üzeri yaş grubu bebekler için
  • 200 gramlık kavanozlar
  • Barkodu: 8710624353261
  • Son Kullanma Tarihi: 07-04-2024

Organik sığır eti güveci tadında bebek maması

  • 12 aylık ve üzeri yaş grubu bebekler için
  • 250 gramlık kavanozlar
  • Barkodu: 8710624353483
  • Son Kullanma Tarihi: 07-04-2024

Ürün barkodunu şirkete geri gönderin
NVWA bu ürünleri daha önceden satın alan ebeveynlerin, bebeklerine ürünleri kesinlikle yedirmemesi tavsiyesinde bulunurken, satın alınan ürünlerin barkodlarını posta ücreti ödemeden şu adrese gönderebileceğini aktardı.

Bonbébé 
Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD

Gönderilen ürün barkodlarına ek olarak tüketicinin adı, hesap numarası ve satın alınan mağaza bilgisinin de iletilmesi gerekmekte.

Foto: hui sang - Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın