Pazartesi akşamı korona tedbirleri kapsamında yasak olmasına karşı açık olduğu ihbarı ile bir saunaya baskın yapan polis ekipleri, içerdekilerin agresif tavırlarıyla karşılaştı.

Rotterdam Beijerlandselaan’daki bir saunanın korona tedbirlerine uymadığı ve kapalı olması gereken saatlerde açık olduğunun anlaşılması üzerine merkeze girmeye çalışan polis, kapıyı dakikalarca çaldı en sonunda içeriden çıkan bir adam sayesinde saunaya girebildi. 

Salı günü polise ait web sitesinde de duyurulan olayda; memurların saunadaki 6 kişiyi dışarı çıkartmak isterken, aralarından 32 yaşındaki bir adamın sinirlenerek polis memurlarına tükürdüğü ve memura tokat atmaya çalıştığı belirtildi.

Diğer müşterilerin de agresif tavırlar sergilediği belirtilen açıklamada, Schiedamlı adamın kendisine kelepçe takmaya çalışan polis memuruna saldırarak onu bacağından ısırdığı kaydedildi. 

Polis toplamda korona tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 7 kişiye para cezası yazdı, iki kişiye ise kimliklerini göstermemekten ceza kesti.

Rotterdam Belediyesinin de haberdar edildiği olayda sauna sahibine korona tedbirlerine uymamaktan ayrı bir ceza verileceği aktarıldı.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU