Limburg bölgesinde bulunan Brunssum kentinde bir evde çıkan kavgada, 14 yaşındaki bir genç kız olay yerinde, 39 yaşındaki bir erkek ise kaldırıldığı hastanede can verdi. Olayda iki kişi daha yaralandı.

Olayla ilgili yapılan açıklamada genç kızın kavganın gerçekleştiği evde yaşadığı, hastanede hayatını kaybeden adamın ise Heerlen’da ikamet ettiği belirtildi. 

Salıyı Çarşambaya bağlayan gece saatlerinde gerçekleşen ve silahların patladığı belirtilen olaya neyin sebep olduğu henüz netlik kazanmış değil. 

Gece saat 22:15 sularında Koolhofstraat’ta oturan mahalle sakinleri duyulan gürültü ve silah sesleri üzerine polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri evde genç kızın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerinde üç kişinin de yaralandığı görüldü. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 39 yaşındaki adam, tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Polis açıklamasında soruşturmanın halen devam ettiği ve yaralıların mahremiyeti nedeniyle olay hakkında daha fazla açıklama yapılmayacağı kaydedildi. Polis sadece evde bir köpek bulunduğunu ve hayvanın Hayvan Ambulansı ile alındığını aktardı.

Olay hakkında mahalle sakinlerinin ifadelerine başvuran polis, yaralılar arasındaki ilişkinin de araştırıldığını belirtti.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.