Hollanda Türk Turizmciler ve Seyahat Acenteleri Derneği (HTTD) tarafından Amsterdam’da düzenlenen bir toplantıda, sektörün önemli isimleri bir araya geldi. Turizm müşaviri Pınar Bilgen Ermis'in de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, sektördeki güncel gelişmeler ve acentelerin karşılaştığı sorunlar ele alındı.

HTTD'nin ev sahipliğinde 29 Ocak'ta gerçekleşen, moderatörlüğünü HTTD Genel Sekreteri Durmuş Doğan’ın yaptığı toplantı, dernek başkanı Kamil Saygı'nın açılış konuşması ve dernek tanıtımı ile başladı. 

Toplantıda Kültür ve Turizm Müşaviri Pınar Bilgen Ermiş ve Türkiye'nin Hollanda'daki turizm ve seyahat sektöründeki temsilcileri bir araya geldi. 

turizm toplantı 03

Pınar Bilgen Ermiş, katılımcılara sektördeki güncel çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu ve Türkiye'deki turizm alanındaki son gelişmeleri paylaştı.

Toplantıda acentelerin yaşadığı zorluklar ve bu zorlukların çözümü için önerilen adımlar, detaylı bir şekilde ele alındı. Özellikle, acentelerin ortak bir çatı altında birlik olmaları ve sektörde daha güçlü bir konumda bulunmaları üzerinde duruldu.

turizm toplantı 02

Toplantı, sektördeki işbirliğini ve dayanışmayı artırmak, acentelerin sorunlarına çözüm bulmak ve seyahat sektörünün daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için önemli bir platform sağladı. 

HTTD'den yapılan açıklamada, toplantının sektördeki işbirliğini ve dayanışmayı artırmak, acentelerin sorunlarına çözüm bulmak ve seyahat sektörünün daha sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için önemli bir platform sağladığı, belirtildi. Sektördeki paydaşları bir araya getiren bu tür etkinliklerin işbirliğini güçlendirmek adına devam edeceği dile getirildi.

turizm toplantı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.