Süpermarket zinciri Albert Heijn, kaplan desenli tam buğday ekmeklerinde plastik parçaları olduğunun fark edildiğini belirterek, ekmekleri geri toplattığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, geri toplatılan ekmeklerin (bütün ve yarım), kaplan desenli tam buğday ekmekleri (Tijger Volkoren Brood) olduğu belirtildi. 

Albert Heijn'ın mağaza fırınlarında imal edilen ekmeklerin ambalaj tarihi 31-1-2023 ile 2-2-2023 arası. 

Geri çağrılan ürünlerin sadece marketlerde satılan ekmekler olduğu belirtildi. Çevrimiçi olarak satılan ekmeklerin farklı bir fırından geldiği ve bu ekmeklerde herhangi bir yabancı maddeye rastlanmadığı aktarıldı.

Daha önceden mağazadan satın alınan ekmeklerin tüketilmemesi gerektiğini belirten şirket, satın alınan ekmeklerin bir Albert Heijn şubesine iade edilebileceğini ve satın alım bedelinin tüketiciye geri ödeneceğini kaydetti.

recall_ah_tijger-volkoren©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.