Roosendaal’da egsozu aşırı ses yapan bir aracı durduran polis sahte ehliyetle araç kullanan 35 yaşındaki bir sürücü ile karşılaştı. Adam sahte ehliyeti internetten satın aldığını belirtti.

Polis tarafından yapılan açıklamada, pazartesi günü Burgemeester Freijterslaan caddesinde giden bir aracın egzozundan aşırı ses gelmesi üzerine kontrol amaçlı durdurulduğu belirtildi. 

Saat 11:15 civarında Hulsdonksestraat’ta yapılan kontrolde, sürücüye ehliyeti soran polis memeuları adamın uzattığı ehliyetin sahte olduğunu fark etti.

Yapılan ilk sorguda adamın çalıştığı iş için ehliyete ihtiyacının bulunduğu, bu nedenle internet üzerinden yaptığı aramada bulduğu bir site üzerinden 600 euroya sahte ehliyet satın aldığı ortaya çıktı. 

Adamın kullandığı aracın kendisine ait olduğunu belirten polis aracın egsozunun sızdırdığını, normalin üzerinde ses çıkardığını ve sürücünün de araç içinde emniyet kemerini takmadığını belirtti.

Adam hakkında resmi belgede sahtekarlık ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Foto: Politie.nl

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın