Geçtiğimiz hafta Cuma akşamından bu yana aranan 36 yaşındaki Silvana Heber ile ilgili acı haber geldi. Kadının cansız bedeni Noord Brabant bölgesinde bir ormanlık alanda bulundu. Heber’in eski erkek arkadaşının tutukluluğu savcılık tarafından uzatıldı.

Geçtiğimiz hafta ailesi ile olan randevusuna gelmediği için şüphelenilerek polise kayıp olarak bildirilen ve o vakitten sonra geniş bir bölgede arama çalışmaları yürütülen, 36 yaşındaki Silvana Heber’in cansız bedenine ulaşıldı. 

Polis tarafından yapılan açıklamada Heber’e ait olduğu belirlenen cesedin, Noord Brabant bölgesinde Vessem ile Veldhoven arasında ormanlık alanda bulunduğu kaydedildi. Polisin elde ettiği ve özellikle bu noktada arama yapmasına neden olan, yeni ipuçlarının neler olduğu henüz bilinmiyor. 

Marlon B.'nin tutukluluk süresi uzatıldı
Polis, 41 yaşındaki Silvana'nın eski erkek arkadaşını, kadının kaybolmasından kısa bir süre sonra, cumartesi günü gözaltına almıştı. Savcılıktan yapılan son açıklamada, Marlon B.’nin birkaç gündür gözaltında tutulduğu ve Salı gününden beri cinayet şüphesiyle tutukluluğunun devamına karar verildiği aktarıldı. 

Polisin daha önce bildirdiğine göre, Marlon B. sorguya çekildi, ancak kadının nerede olduğuna dair herhangi bir bilgi vermedi. Ancak Algemeen Dagblad gazetesinde konu ile ilgili verilen haberde, şüpheli olarak gözaltında tutulan Silvana Heber’in eski erkek arkadaşı Marlon B.'nin (41) günlerce süren sessizliğin ardından mekanla ilgili bir şeyler söylemiş olabileceğine dikkat çekildi.

Polis ayrıca Silvana'nın yeni evinde ve eski erkek arkadaşının kızlarıyla birlikte yaşadığı evinde arama yaptı. Polis çocukların şuanda nerede olduğu konusunda açıklama yapmadı.

Elde edilen bilgilere göre Silvana Heber ve Marlon B. arasında halen devam eden ve iki küçük çocuğun bakımı ile ilgili bir velayet davası bulunmakta. 
©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.