Geçtiğimiz Pazar günü Rotterdam Ommoord semtindeki evinden çıkan ve üç gün boyunca kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Tuana sağ salim ailesine kavuştu. Tuana’nın annesi Seval hanım Salı günü Tuana’nın bulunmasıyla birlikte yaşadığı sevinci Sonhaber’e açıklarken, polis soruşturmasının devam ettiğini bu nedenle kaçırılma ile ilgili açıklama yapamayacağını dile getirdi.

Seval hanımın aktardığı bilgiye göre Tuana’nın  bulunması Salı günü saat 19:30 civarında gelen telefonla oldu. Arandığı anda dünyanın en mutlu annesi olduğunu belirten Seval hanım, “telefon gelince hemen dışarı fırladım. O sırada polise de haber verdim. Tuana’nın bulunduğu yere gittiğimde polis ekipleri de gelmişti. Kızımı alıp eve geldim.” dedi.

Tuana’nın kaçırılmış olabileceği iddiası ile ilgili özellikle polisin uyarısını dinlediğini belirten Seval hanım “Şuanda araştırma ve soruşturma halen devam ediyor. Bugün de Tuana ile gelip görüştüler. Soruşturmanın gizliliği ve güvenliği açısından detaylı açıklama yapmamam istendi. Ben de öyle yapacağım.” dedi.

Özellikle tanıyan tanımayan, sosyal medya’dan olsun birebir telefon ederek olsun Tuana’nın bulunmasından memnuniyet duyduğunu ileten herkese teşekkür ettiğini belirten Seval hanım, “Şuanda Tuana’nın nasıl olduğunu soran merak eden çok kişi var. Şunu belirtmek isterim Tuana’nın durumu iyi, sağlığı da şükürler olsun yerinde. Umarım bu soruşturma da biran önce neticelenir ve sorumlular yakalanır” dedi.

Geçtiğimiz günlerde evden aniden ayrıldığı ve bir daha haber alınamadığı belirtilen 15 yaşındaki genç kızın bulunması için ailesi ve polis yoğun bir arama çalışması başlatmıştı. Tuana'nın annesi Seval Hanım, Sonhaber.eu'ya verdiği röportajda, evlerinin yakınlarındaki güvenlik kamerası kayıtlarının incelendiğini ve bu süreçte yaşadıkları endişe dolu anları paylaşmıştı. 

Action, Almanya, Belçika ve Hollanda’da kanserojen mutfak gereçlerini geri çağırdı Action, Almanya, Belçika ve Hollanda’da kanserojen mutfak gereçlerini geri çağırdı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.