Cuma gecesi saat 21:45 sularında Apeldoorn’un batı kesiminde yer alan Laan van Orden caddesinde bir motosiklet ile bir binek aracı çarpıştı. Kafa kafaya çarpışan araçlardan motosiklet kullanan 18 yaşındaki Türk genci yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araç sürücüsü ise olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Apeldoorn Türk cemaatini yasa boğan olayda hayatını kaybeden gencin Karamanlı Ahmet Berat Uyar'ın oğlu Önder Eren Uyar olduğu öğrenildi. 

Travma helikopteri geldi
Kaza ihbarı üzerine bir polis arabası ve iki ambulans olay yerine intikal etti. Aynı anda olay yerine yakın bir mesafede bulunan Christiaan Geurtsweg'e de bir travma helikopteri iniş yaptı.

Polis tarafından yapılan açıklamada motosiklet sürücüsünün olay anında alışveriş merkezi tarafından gelerek Prins Willem Alexanderlaan'a doğru hareket ettiği ve bir bakımevinin hemen önünde karşı yönden gelen otomobille çarpıştığı kaydedildi. 

Kazaya neyin neden olduğunun henüz belli olmadığını belirten polis olayla ilgili araştırma başlattı.

Cenaze namazı daha sonra bildirilecek
HDV Apeldoorn Eyüp Sultan Camii sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Önder Eren Uyar’ın ailesi ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır dilenirken, cenaze namazı ile ilgili olarak daha sonra bilgi verileceği aktarıldı.
 

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Editör: Aslı Onuş