Geçtiğimiz hafta cumartesi günü saat 06:00 sularında gerçekleşen bir kavgada, 18 yaşındaki bir Türk genci bıçaklanarak öldürüldü. Kavgaya karışan 19 yaşındaki diğer genç ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polis tarafından yapılan açıklamaya gör; cumartesi sabah saatlerinde Vlaardingen Prins Hendriklaan caddesinde meydana gelen olayda iki kişinin tartıştığı, bu kişilerden 18 yaşındaki Türk gencinin aldığı bıçak darbeleri üzerine olay yerinde hayatını kaybettiği aktarıldı. Olayda 19 yaşındaki bir gencin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Olay yerinde yapılan aramada yaralamada kullanıldığı tahmin edilen bıçak ele geçirildi. 

Olaya tanıklık eden bir görgü tanığının ifadesine göre, Prins Bernhardlaan’daki bir park alanında iki genç şiddetli şekilde tartışırken yanlarında duran bir genç kız da onları ayırmaya çalışıyordu.  

Olayı gören ve 112 acil servisi alarma geçiren görgü tanığı bir müddet sonra gençlerden birinin  Prins Hendriklaan caddesinde kaldırımda yatarken gördüğünü ve diğer gencin ise “Ölmesini istemiyorum” diye bağırdığını duyduğunu aktardı. 

Olayın bir saat yüzünden çıkmış olabileceği tahmin ediliyor ancak polis henüz bu bilgiyi teyit etmedi.

Foto: Video Screenshot - AD

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın