İki yılı aşkın bir süredir devam eden pandemi nedeniyle hem kapalı mekanlarda hem de dışarıda yapılan etkinliklere ara verilmişti. Maskeleri dahi çıkarttığımız bu günlerde artık Kral Gününü dışarıda kutlamamak için bir sorun kalmadı. 

Birçok kişi gerek alışveriş yapmak için gerekse sadece dışarıda kalabalığın arasında olmak için beklediği Kral gününde hava serin ancak yağışsız geçecek. 

Weer.nl sitesi meteorologlarına göre salıyı çarşambaya bağlayan gece saatlerinde hava sıcaklıkları ülkenin büyük bir kesiminde 0 dereceye kadar düşecek. Bütün gece yağmursuz ve çok az rüzgarlı geçecek. Bazı bölgelerde sis görülebilir.

Yarın gün içerisinde sıcaklıklar Wadden adaları bölgesinde 12 dereceye, ülkenin güneyinde ise 17 dereceye kadar çıkacak. 

Genelde batı kesimleri bulutlu bir havanın etkisinde olacak. Ülkenin doğu ve güney kesimlerinde ise yer yer güneş kendini gösterecek.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın