Den Haag'da 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren 'Oost West Makelaars' şirketi, yaptığı yeni yatırımlarla büyüme yolunda bir adım daha attı.

Gülhan Sönmez yönetimindeki Oost West Makelaars,  Türkiye'den ev almak isteyen gurbetçilere sunduğu "Evim Türkiyem" projesi ile dikkat çekmeye başladı.

Şirket bu proje ve önümüzdeki dönem çalışmaları hakkında basına şu şekilde açıklama yaptı:

Türkiye'nin tanınmış ünlü isimleriyle yaptığı ortaklıklar ile bir anda tüm gözleri üzerine toplayan Oost West Makelaars, kaliteden ödün vermeden, çalışma prensibi ile vatandaşlara gününde ve zamanında destek sağlıyor.

Her zaman birlikte çalıştığı bireysel ve kurumsal müşterileri ile birlikte yoluna devam eden Oost West Makelaars, Evim Türkiyem projesini hayata geçirerek yurtdışında yaşayan gurbetçilerin ve yabancıların Türkiye’den ev almasına katkı sağlamaktadır.

2004 yılında ABN AMRO BANK NV, 2008 yılında Women in Black Award ve 2012 yılında da Hollanda Çapında En İyi Emlakçı Ödülü alan Oost West Makelaars yenilikçi ve dinamik ilkeler bütünüyle çalışmalarına devam etmektedir.

Gülhan Sönmez tarafından yönetilmekte olan, Kurulduğu ilk günden bu yana yaptığı işin değer ve bilincine sahip olan Oost West Makelaars müşteri portföyünü de uzun soluklu ilişkiler temelli oluşturmaktadır.

Oost West Makelaars,  sektördeki ilk zamanlarından bugüne değin çözüm ortağı olmanın haklı gururu ile hareket etmektedir. Çalışma ekibini de bu düşünce doğrultusunda geliştiren ve sektöre büyük katkılar sunarak büyüyen Oost West Makelaars sektördeki varlığını ulaştığı başarılar ve müşteri memnuniyeti ile kanıtlamıştır.

Emlak sektörünün bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları ve mağdur müşterilerin yaşadıklarını çok iyi bilerek, çalışma ekibiyle güçlü değerlendirmelerde bulunan Oost West Makelaars, Evim Türkiyem projesi ile mutlu ve memnun müşteriler hedeflemektedir. Memnun müşterilerin mutlu aileler meydana getirdiğini bilen Oost West Makelaars, Evim Türkiyem projesi ile emlak sektörüne şeffaflık, güven ve kalite getirmeyi hedefler. Bunun için gerekli tecrübe, kalite ve vizyona sahip olan Oost West Makelaars, kaliteli iletişime ve başarılı sonuçlara önem vermektedir.

Bizler Oost West Makelaars ve Evim Türkiyem ailesi olarak sahip olduğumuz sağlam ve kaliteli danışmanlık kimliğini korumak için her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve sizleri de bizimle birlikte büyümeye davet ediyoruz.

Sahip olduğumuz yol arkadaşlığı, çözüm ortaklığı ve oluşturduğumuz köprü ile sizleri de memnun müşterilerimiz arasında görmekten kıvanç duyarız,

Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışma prensibimizle sizlerin yanında yer almaktan ise kıvanç duyuyor ve sizlerle büyümek istediğimizi açık bir şekilde ifade ediyoruz.

Saygılarımızla,

Oost West Makelaars.

Bilgi için: +31 6 15604810

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU