Orta ve Batı Brabant Güvenlik Bölgesi yetkilileri, sabah saatlerinde Beekse Bergen tatil parkındaki içinde yüzme havuzu ve bir restorant bulunan ana binada çıkan yangına gaz sızıntısının neden olduğunu açıkladı.

Açıklamada; yaklaşık 50 kişilik bir itfaiye ekibinin yangına müdahale etmeye devam ettiği ancak binanın kurtarılamayacak duruma geldiği için kontrollü bir şekilde yanmasına izin verildiği belirtildi.

Omroep Brabant'ta yer verilen son dakika haberinde ise bölgede halen patlama seslerinin duyulduğu ve duman görüldüğü, yangında kimsenin binada bulunmadığı, bu sayede olayda yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı duyuruldu.

Parkta bulunan hayvanların risk altında olmadığı belirtilen haberde güvenlik nedeniyle hayvanların bakıcıları tarafından kafeslerine alınmaya devam edildiği ve parkta bulunan ziyaretçilerin de ziyaretlerine devam edebileceği belirtildi.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU